Mreženje, rekreacija, team building, kanček tekmovalnosti in zabava, vse to in še več že od aprila 2015 predstavlja projekt Poslovna liga NZS, v katerem je doslej sodelovalo že prek 70 različnih podjetij, institucij in organizacij drugih vrst.

Povod za projekt je bil eden doslej najodmevnejših dogodkov SportForum Slovenija – Društvo za promocijo športa Slovenije – Luka Koper World Cup 2014, ki je na svoj način v času SP v nogometu 2014 v Braziliji preprosto »prenesel« brazilsko dogajanje na nogometnia igrišča v Kopru! Med seboj se je namreč za »svetovni prestol« pomerilo 32 rekreativnih malonogometnih moštev, med katerimi je sleherno zastopalo eno od reprezentan, ki so se leta 2014 merila na svetovnem prvenstvu v Južni Ameriki!

Z uvodno sezono Poslovne lige NZS smo pričeli v Kopru, prvi zmagovalec je bilo podjetje Zag Conti, a takoj po zaključku omenjene serije dogodkov smo v organizacijskem timu pričeli razmišljati o širitvi projekta tudi v druge slovenske regije. Posledica temu sta septembra 2015 poleg koprske poslovne lige luč sveta ugledali še Poslovna liga NZS Ljubljana in Poslovna liga NZS Štajerska.

V aprilu 2020 smo praznovali že 5 let obstoja projekta, ki je poskrbel za številne zabavne trenutke na ter izven igrišča, »kriv« je tudi za kar nekaj dobrodelnih projektov, ki smo jih skozi to obdobje razvili in uspešno realizirali!

Verjamemo, da bo prihodnjih 5 let še boljših, letos nam je sicer dogajanje precej zaznamovala epidemija COVID-19, vendar tudi te »sage« bo enkrat konec in znova se bomo lahko brezskrbno družili in zabavali na nogometnih igriščih širom Slovenije!

Ugodnosti

V vodstvu Poslovne lige NZS si prizadevamo, da bi ustvarili prav posebno poslovno nogometno okolje, v katerem bi udeleženci lahko prihajali tudi do novih poslovnih vezi, ugodnosti, sodelovanj…

Prav zato v nadaljevanju izpostavljamo nekaj ugodnosti za udeležence Poslovne lige NZS pri partnerjih in ostalih udeležencih v projektu…

pravila – poslovna liga nzs

Pravila Poslovne lige NZS si lahko ogledate tukaj.

Pravila Poslovne lige 

Naša ekipa

Matevž Brec
Glavni vodja projektov

ALJA BREZNIKAR
ORGANIZATORKA DOGODKOV

ALJA NINA PLANK
VODJA TEKMOVANJA

MATEVŽ PUCER
FOTO & VIDEO

Jakob Brec
Organizacija dogodkov

VJEKOSLAV IVANUŠEC
ORGANIZATOR DOGODKOV

DAVID TASKOV
MODERATOR DOGODKOV

ADELA ROSA
FIZIOTERAPEVTKA

NOELLE TOMŠIČ
FOTO

NADA SIMONČIČ
MODERATORKA DOGODKOV

IGOR NIKOLIČ
MEDNARODNI ODNOSI

EDGAR CRUS
ORGANIZATOR DOGODKOV

JANEZ BREZNIK
MODERATOR DOGODKOV

MAŠA SLAVEC
ORGANIZATORKA DOGODKOV

MATIJA BRODNJAK
ORGANIZATOR DOGODKOV

DEJAN OBREZ
MODERATOR DOGODKOV

Projekt se je v zadnjih dveh letih usidral na nekaterih pomembnih temeljih in danes so začetniške težave preteklost, pred nami pa so novi izzivi, ki jih bomo v bližnji prihodnosti skušali čim prej uresničiti”

Matevž Brec, vodja projekta Poslovna liga NZS