Po karanteni znova čas za “fuzbal”

Čas karantene je že za nami, upamo, da epidemija COVID-19 ni bistveno vplivala na poslovanje vašega podjetja in da boste ta izziv kmalu premagali in ga morda obrnili tudi v svojo korist! Po obdobju karantene je počasi čas tudi za nogometne preizkušnje, zato bomo v Poslovni ligi NZS za uvod v bolj tekmovalno jesen, ko…

Spoštujmo pravila danes, da bomo kmalu lahko znova uživali ob nogometnih igriščih

OBVESTILO: V vodstvu Poslovne lige NZS verjamemo in upamo, da se bodo trenutne krizne razmere čim prej umirile in stabilizirale, ostanite zdravi prav vsi, OSTANITE DOMA ali V NARAVI, nato pa pričenjamo s spomladansko sezono vseh dogodkov v vseh regijah! Do takrat pa moramo potrpeti nekaj tednov, kajti le v primeru, če bomo danes spoštovali…

Foto utrinki iz dogajanja na igrišču

Skupinske fotografije – BAZA Business Cup 2020

Oglejte si vrhunce BAZA Business Cup 2020!

Na povezavi https://sport.video/poslovna-liga-stajerska/baza-business-cup-2020/bisnode-vs-greenline-yachts-904033759?fbclid=IwAR0Mo-wRoUsPeOJC1QMG1qP_yKdsXl_68DjBh9bxR84U2D4KWUl0pLcmaqQ si lahko goledate vse hvrhunce posamičnih tekem z včerajšnjega dogodka v Bazi.

Zmagoslavje Odela Slovenije na BAZA Business Cup 2020

V soboto, 4. januarja 2020, se je ob 2. rojstnem dnevu Baze, Centra športnega življenja, odvijal že drugi BAZA Business Cup 2020, ki je potekal v organizaciji Poslovne lige NZS. Kar 14 podjetij se je tokrat merilo na nogometnem igrišču, videli smo obilo lepih zadetkov in napetih obrčaunih, ko so odločitve o zmagovalcu padale tudi v samih izdihljajih tekem. Priznanje za odlično nogometno energijo v dvorani BAZA si zaslužijo prav vsa moštva, ki so nastopala v Ljubljani. 

Točkovanje v Poslovnih ligah NZS

Ker je z novo sezono 2019/2020 v Poslovni ligi NZS prišlo do spremembe tekmovalnega sistema, moštva se odslej merijo na posamičnih nogometnih dogodkih, za skupno razvrstitev pa smo pripravili posebno točkovanje v izvedbi slehernga poslovno-nogometnega dogodka oz. turnirja.