Spoštujmo pravila danes, da bomo kmalu lahko znova uživali ob nogometnih igriščih

OBVESTILO: V vodstvu Poslovne lige NZS verjamemo in upamo, da se bodo trenutne krizne razmere čim prej umirile in stabilizirale, ostanite zdravi prav vsi, OSTANITE DOMA ali V NARAVI, nato pa pričenjamo s spomladansko sezono vseh dogodkov v vseh regijah! Do takrat pa moramo potrpeti nekaj tednov, kajti le v primeru, če bomo danes spoštovali…

Foto utrinki iz dogajanja na igrišču

Skupinske fotografije – BAZA Business Cup 2020

Oglejte si vrhunce BAZA Business Cup 2020!

Na povezavi https://sport.video/poslovna-liga-stajerska/baza-business-cup-2020/bisnode-vs-greenline-yachts-904033759?fbclid=IwAR0Mo-wRoUsPeOJC1QMG1qP_yKdsXl_68DjBh9bxR84U2D4KWUl0pLcmaqQ si lahko goledate vse hvrhunce posamičnih tekem z včerajšnjega dogodka v Bazi.

Zmagoslavje Odela Slovenije na BAZA Business Cup 2020

V soboto, 4. januarja 2020, se je ob 2. rojstnem dnevu Baze, Centra športnega življenja, odvijal že drugi BAZA Business Cup 2020, ki je potekal v organizaciji Poslovne lige NZS. Kar 14 podjetij se je tokrat merilo na nogometnem igrišču, videli smo obilo lepih zadetkov in napetih obrčaunih, ko so odločitve o zmagovalcu padale tudi v samih izdihljajih tekem. Priznanje za odlično nogometno energijo v dvorani BAZA si zaslužijo prav vsa moštva, ki so nastopala v Ljubljani. 

Točkovanje v Poslovnih ligah NZS

Ker je z novo sezono 2019/2020 v Poslovni ligi NZS prišlo do spremembe tekmovalnega sistema, moštva se odslej merijo na posamičnih nogometnih dogodkih, za skupno razvrstitev pa smo pripravili posebno točkovanje v izvedbi slehernga poslovno-nogometnega dogodka oz. turnirja.

Slavje Cinkarne Celje v Kidričevem

Minulo soboto se je v Športni dvorani Kidričevo odvijal letošnji Business Cup 2019 Kidričevo, ki se ga je udeležilo 8 moštev. Po dramatičnih obračunih na parketu so slavili v taboru Cinkarne Celje, ko so v finalu premagali moštvo Klemen Transport. Tretje mesto je osvojil DPZ Impol, ki je bil močnejši od Odelo Slovenija. Priznanje si seveda zaslužijo prav vsa moštva, ki so se udeležila sobotnega dogodka.